24. september 2012

VS 10 Service Ltd 10 meetri elektrooniline laskeseade/ märk

Lisan oma blogisse kõigile tutvumiseks lühitutvustuse Soomes valmistatavatest 10 meetri laskeseadmetest õhkrelvadest laskmiseks - VS 10 Service Ltd.

Seadme tootja koduleht VS 10 Service Ltd

Võimalus on kasutada laskeseadet nii liikuva märgi kui ka põdralaskmisel
VS 10 Service Ltd
VS 10 Service Ltd
Seadme elektrooniline laskeseade ja osa detaile on tootjalt Megalink.

Võimalus on kasutada samuti Sius- Ascor elektroonilist märki.

Samuti saab kasutada n.n kukkuvate märkide laskemärki.

VS 10 Service Ltd
Laskeseadet toodab Soomes kokku sealne jooksva metssea ja liikuva märgi meisterlaskur Vesa Saviahde, kes tänaseks päevaks on tippspordist loobunud, kuid Soome laskevõistlustel võistleb endiselt suure eduga.

VS 10 Service Ltd
Täpsustuseks veel niipalju, et antud laskeseadet saab mobiiliselt transportida ja mõeldud on ta õhkrelvadest kas liikuva märgi, põdra, metsiselaskmiseks või ka õhupüstolist/ õhupüssist laskmiseks.

Kasutada võib nii elektroonilist märki kui pabermärke.

VS 10 Service Ltd
Laskeseadet saab seada üles näiteks kolme õhupüstoli/ õhupüssi laskekohaga, milledest kõigi kolme laskekoha märklehed võivad olla (aga võib kasutada ka pabermärklehti) elektroonilise tulemuse arvestusega.

Tähendab see seda, et iga laskuri ees on monitor kust laskur näeb oma lasketulemuse ära ja ka kõikide eelnevate laskeseeriate tabamused samuti - analoogselt Sius- Ascor elektrooniliste märkidega.

VS 10 Service Ltd
Mugav, lihtne ja kompaktne ning mobiilne laskekomplekt.

Peamise piiri seab antud laskeseadmele vaid ruumi olemasolu, kuhu soovitakse siis 10 meetri lasketiir rajada st ruumi suurus.

Nimetatud laskeseadmeid võib kõrvuti paigutada mitu tükki kasvõi kogu lasketiiru laiuse ulatuses.

Vesa Saviahde (Suomi - FIN)
Baltic Cup 2013
VS 10 Service Ltd
Kes soovib võib alustuseks ka osta laskeseadme komplekti ainult pabermärkidega kasutamiseks ja edaspidi seade modifitseerida juba elektrooniliste märkidega kasutamiseks.

Kõik on siin ikkagi tellija soovis kinni ja mis siin salata ka rahakotis asuvate rahatähtede arvukuses.

VS 10 Service Ltd
Kui kõik plaanipäraselt läheb siis antud kahte 10 meetri elektroonilist laskeseadet saate näha esimesest korda Eestis laskevõistlusel järgmise aastal 30.05 - 02.06.2013 Elvas Tartumaa Tervisespordikeskuses toimuvatel rahvusvahelistel Balti Karikavõistlustel.

VS 10 Service Ltd
VS 10 Service Ltd
VS 10 Service Ltd
VS 10 Service Ltd
VS 10 Service Ltd